FRONTLINE PET CARE

VEELGESTELDE VRAGEN

 • Wat is FRONTLINE PET CARE?

  FRONTLINE PET CARE is een gloednieuw productgamma om uw huisdieren te verzorgen. Wij vinden het verzorgen van uw huisdieren essentieel voor hun gezondheid, uw huis en uw gezin. Ontdek snel het volledige FRONTLINE gamma en kom meer te weten.

 • Waarom is kammen belangrijk voor mijn huisdier?

  U denkt waarschijnlijk dat het kammen van huisdieren gewoon bedoeld is om ze er goed te laten uitzien. Maar het is ook bedoeld om de fysieke gezondheid van uw huisdier te handhaven. Kammen helpt om dood haar, vuil, klitten en roos te verwijderen. Terwijl u borstelt, verspreiden de natuurlijke oliën zich via de vacht van uw huisdier, waardoor de vacht een gezonde glans krijgt.

 • Hoe vaak moet ik mijn hond een bad geven?

  Een hond mag in bad vanaf zijn tweede levensmaand. Wij raden aan om hem ongeveer een keer per maand een bad te geven. Als uw hond stinkt, als hij veel in de grond wroet, als zijn vacht vies, dof of stoffig is, aarzel dan niet om hem een bad te geven.

 • Waar worden uw producten gemaakt?

  Al onze producten worden in Frankrijk gemaakt.

 • Hoe vaak moet ik mijn kat een bad geven?

  Katten maken zichzelf elke dag schoon, een bad is niet altijd noodzakelijk. Wanneer een kat ziek is, zal deze zichzelf minder goed wassen en kan de vacht dof en vies worden en/of gaan stinken. Dus als u twijfelt of uw kat eventueel ziek zou kunnen zijn, raadpleeg dan altijd eerst een dierenarts alvorens uw kat te wassen. Zwaarlijvige of langharige katten moeten ook soms een bad krijgen.

 • Waar kan ik uw producten kopen?

  U kunt FRONTLINE PET CARE producten kopen bij o.a. dierenspeciaalzaken en online winkels.

 • Waarvan zijn uw producten gemaakt?

  PET CARE producten zijn gemaakt van twee hoofdbestanddelen: Rhamnose en Luminescine. Deze twee moleculen zijn ECOCERT gecertificeerd.

Waarvan zijn uw producten gemaakt?

PET CARE producten zijn gemaakt van twee hoofdbestanddelen: Rhamnose en Luminescine. Deze twee moleculen zijn ECOCERT gecertificeerd.

Bekijk andere antwoorden op onze FAQ's

Wilt u uw hond of kat van vlooien en teken ontdoen? FRONTLINE is de expert.

Lees meer